Menu z mossel

Menu aanbevolen door de chef | 42.50

Degustatie van onze huisgemaakte kroketjes

1 kaaskroket & 1 garnaalkroket

***

Mosselen (800gr) natuur of witte wijn

***

Vanille roomijs met warme chocolade en slagroom


Vooraf

HAPJES

Gefrituurde mosseltjes met verse tartaar | 13
Plankje Zwarte Woud ham met zuurwaren, brood met kruidenboter | 14

ONZE TOP HUISGEMAAKTE KROKETJES

ALS HAPJES
Mini garnaalkroketjes “Huisgemaakt” 6st | 17
Mini kaaskroketjes “Huisgemaakt” 6st | 15
Mini suggestie kroketjes 6 st | 16

ALS VOORGERECHT
2 st = met brood / 3 st = met friet en salade

Kaaskroketjes met witloofsalade en citrusdressing 2/3st | 18-26
Grijze garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie 2/3st | 19-27
Kroketjes twijfelaar(kaas & garnaal) 2/3st | 18-26
Kroketjes van de Chef! (steeds wisselend) 2/3st | 18-26

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Tomatenroomsoep met balletjes | 7
Dagsoep van het moment | 7
Kreeftenroomsoep met stukjes kreeft en Cognac | 15
Rundscarpaccio met kreeft, venkel en Parmezaanse kaas | 23
Cocktail van gamba’s met een frisse salade | 19
Paling in het groen (onwijs lekker) | 17
Kikkerbilletjes in geurige knoflook/kruiden boter | 17

Koude Hoofdgerechten

Tomaat rijkelijk gevuld met grijze garnalen (150g) en huisgemaakte mayonaise | 33
Filet americain “à la minute” bereid met zuurwaren en suikersla | 27

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN VIS

deze gerechten zijn inclusief een aardappelbereiding naar keuze

Zeetong “meunière” gebakken | 39
Sliptong (3 stuks) “meunière” gebakken | 32
Rog met hazelnootboter en kappertjes | 32
Oostends vispannetje licht gegratineerd | 29
Kabeljauwhaasje met geprakte aardappel, prei en Hollandaise saus | 30
Zalmfilet in een roomsausje met grijze garnalen en tomatenblokjes | 29
Bouillabaisse van Noordzee vis en schaaldieren met rouille en toast | 33
Bouillabaisse met Noordzeevis en halve kreeft met rouille en toast | 47,5

Paling in het groen (onwijs lekker) | 26

HOOFDGERECHTEN VLEES

deze gerechten zijn inclusief een aardappelbereiding naar keuze

Stoverij van rundsvlees met bruin bier,
Luikse siroop en witlofsalade | 22
Videe van hoeve kip in een krokant bladerdeeg gebakje | 22
Spare ribs (500g)heerlijk gekruid, een beetje pittig en zoet tegelijk | 26
Ierse steak (250g) gebakken in hoeveboter | 26

Extra


Sauzen
Natuur of peperroom of
champignonroom | 3
Bearnaise of roquefort | 4

Groenten

Gemengde salade | 3
Warme groenten | 4


Aardappelgerechten

Frietjes, kroketten,
natuuraardappelen,
puree, aardappelgratin | 3

Kindergerechten

Spaghetti met vleesballetjes en tomatensaus | 12
Gepaneerde visfilet met salade en frietjes | 15
Kinder videe / Kinder stoofvlees | 14
Kindersteak natuur of champignonroom | 17
Frikandel met frietjes | 12

KREEFT

Huisgemaakte kroketjes van kreeft | 19
Kreeftenroomsoep afgewerkt met cognac | 14
Kreeft (550 g) “Belle Vue” | 29 (halve) -49 (hele)
Kreeft (550g) in eigen nat met fijne groentensliertjes | 29 (halve) -49 (hele)
Kreeft (550g) uit de oven met tomaatjes, look en olijfolie | 29 (halve) -49 (hele)

Kreeft (550 g) op wijze van de chef| 29 (halve) - 49 (hele)
gegratineerd met fijne groentjes en Ganda ham
Bouillabaisse met Noordzeevis en ½ kreeft, rouille en toast | 47,5

KREEFTMENU | 55 - 62*


Huisgemaakte kroketjes van kreeft
***

*Kreeftenroomsoep afgewerkt met Cognac

***
½ kreeft (1 bereiding naar keuze per tafel)
***
Sabayon met marsala