Menu

Vooraf

HAPJES

Tzatziki - olijfjes | 9
Plankje Zwarte Woud ham met zuurwaren, brood met kruidenboter | 12
Mini garnaalkroketjes “Huisgemaakt” 6st | 12
Mini kaaskroketjes “Huisgemaakt” 6st | 10

ONZE TOP HUISGEMAAKTE KROKETJES

Kaaskroketjes met witloofsalade en citrusdressing (2st) | 18
Grijze garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie (2st) | 19
Kroketjes twijfelaar (1kaas & 1 garnaal) | 18
Kroketjes van de Chef (steeds wisselend, vraag ernaar) | 18

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Rundscarpaccio met stukjes kreeft, venkel en Parmezaanse kaas | 22
Carpaccio van tonijn met wasabi dressing en fris slaatje met sesam | 19
Cocktail van grijze Noordzeegarnalen | 18
Scampi (6st) in lookroom of kruidenboter | 17
Tomatenroomsoep met balletjes | 7
6 holle oesters op ijs of gegratineerd | 17 - 19

Koude Hoofdgerechten

Tomaat rijkelijk gevuld met grijze garnalen | 33
Filet americain “à la minute” bereid | 26
Caesar salade met kip of vis, broodkorstjes en kaaskrullen | 21 - 23

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN VIS

deze gerechten zijn inclusief een aardappelbereiding naar keuze

Zeetong “meunière” gebakken | 35
Sliptong (3 st) “meunière” gebakken | 27
Rog met hazelnootboter en kappertjes | 29
Oostends vispannetje licht gegratineerd | 29
Kabeljauwhaasje met geprakte aardappel,
prei en hollandaise saus | 28
Bouillabaisse van vis en schaaldieren met rouille en toast | 32

HOOFDGERECHTEN VLEES

deze gerechten zijn inclusief een aardappelbereiding naar keuze

Stoverij van rundsvlees met bruin bier,
Luikse siroop en witlofsalade | 22
Videe van hoevekip in een krokant bladerdeeg gebakje | 22
Spare ribs (500g) heerlijk gekruid,
een beetje pittig en zoet tegelijk | 26
Ierse steak (250g) gebakken in hoeveboter | 26
Souvlaki’s met griekse salade en tzatziki | 23

Extra


Sauzen
Natuur of peperroom of
champignonroom | 3
Bearnaise of roquefort | 4

Groenten

Gemengde salade | 3
Warme groenten | 4
Appelmoes koud of warm | 3


Aardappelgerechten

Frietjes, kroketten,
natuuraardappelen,
puree, pasta | 3

Kindergerechten

Spaghetti met vleesballetjes en tomatensaus | 12
Gepaneerde visfilet met salade en frietjes | 15
Kinder videe / Kinder stoofvlees | 13
Kinder steak natuur of champignonroomsaus | 17
Frikandel met frietjes | 11

In the mood voor mosselen

Natuur ui en selder | 27
Witte wijn ui, selder, witte wijn | 28
Room ui, selder, room | 28
Room witte wijn ui, selder, room, witte wijn | 29
Lookroom ui, selder, look, room | 29
Kiewit champignons, curry, room | 29
Zuiderse wijze ui, tomaat, look, parmezaanse kaas | 29
Tuinkruiden ui, selder tuinkruiden, room | 29
Keizer Karel ui, selder, Keizer Karel | 29
Grijze garnalen ui, tomaat, bisque, grijze garnalen | 33
Basilicum ui, selder, tomaat, basilicum, room | 29

Groene peper ui, selder, groene peper, room | 29
Venkel & anijs selder, venkel, Pernod | 29
Curry ui, selder, curry, room | 29
Roquefort ui, witte wijn, roquefort | 29
Pipo ui, selder, rode pesto, room | 29
Provençaals ui, paprika, tomaat, kruiden | 29
Stroganoff ui, paprika, tomaat, room, wodka | 29
Pizzaiola ui, tomaat, kappertjes, look | 29


VAN DE CHEF fijne groentjes, tomaat, room | 29

winnend gerecht in de vrije proef “Beste Mosselkok van België”

MOSSELSYMFONIE | 37 p.p.

U kiest 4 bereidingen uit onze klassiekers.
Deze worden na elkaar geserveerd in porties

van 300 gram met frietjes of brood.
Minimum 2 personen - 1 keuze per tafel of groep.

ONZE SPECIALLEKES enkel in normale porties

Thaise Mossel curry groene curry, kokos, koriander, limoen | 29
Spaanse Mosselpot paprika, ui, chorizo, look, tomaat | 29
Mosselen met zeevruchten ui, tomaat, scampi, inktvis, gamba, garnalen | 35

Mosselen “de luxe” ui, tomaat, venkel, ½ kreeft | 39



MOSSELSCHOTELS voorgerecht of hoofdgerecht | VG 17 - HG 25
Mosselen in een halve schelp, met saus overgoten en gegratineerd | VG 18 - HG 26
Mosselschotel met kruidenboter look, boter, verse kruiden | VG 18 - HG 26
Ardense mosselschotel gerookte ham, witlof, kaas, room | VG 18 - HG 26
Italiaanse mosselschotel tomaat, paprika, kaas | VG 18 - HG 26
Mosselschotel met paddenstoelen champignons,citroen,room, kaas | VG 18 - HG 26


INLANDSE MOSSELSCHOTEL witlof, prei, wortel, Gandaham, room | VG 18 - HG 26
winnend gerecht in de opgelegde proef “Beste Mosselkok van België”

OF LIEVER KREEFT

Huisgemaakte kroketjes van kreeft | 19
Kreeftenroomsoep afgewerkt met cognac | 12
Kreeft (550 g) “Belle Vue” | 25 (halve) -45 (hele)
Kreeft (550g) in eigen nat met fijne groentensliertjes | 27 (halve) -47 (hele)
Kreeft (550g) uit de oven met tomaatjes, look en olijfolie | 27 (halve) -47 (hele)
Bouillabaisse met Noordzeevis en ½ kreeft, rouille en toast | 45

Kreeft (550 g) op wijze van de chef | 27 (halve) - 47 (hele)
gegratineerd met fijne groentjes en Ganda ham

KREEFTMENU | 50


Huisgemaakte kroketjes van kreeft
***
½ kreeft (1 bereiding naar keuze per tafel)
***
Sabayon met marsala