Menu

Vooraf

HAPJES

Tzatziki - olijfjes
Plankje Zwarte woudham met zuurwaren, brood en kruidenboter
Mini garnaalkroketjes “huisgemaakt” (6st)
Mini kaaskroketjes “huisgemaakt” (6st)

ONZE TOP HUISGEMAAKTE KROKETJES

Kaaskroketjes met witlofsalade en citrus dressing 2st.
Grijze garnaal kroketjes met gefrituurde peterselie 2st.
Kroketjes Twijfelaar (1 kaas + 1 garnaal)

Kroketjes van de Chef (steeds wisselend, vraag ernaar)

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Rundscarpaccio met stukjes kreeft , venkel en Parmezaanse kaas
Carpaccio van tonijn met wasabi dressing en fris slaatje met sesam
Scampi ( 6st ) in lookroom of kruidenboter
Tomatenroomsoep met balletjes
6 Holle oesters op ijs of gegratineerd

Koude Hoofdgerechten

Tomaat rijkelijk gevuld met grijze garnalen
Filet americain “a la minute” bereid
Caesar salade met kip of vis, broodkorstjes en kaaskrullen

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN VLEES

Stoverij van rundsvlees met bruin bier, Luikse siroop en witlofsalade
Videe van hoeve kip in een krokant bladerdeeg gebakje
Spare ribs heerlijk gekruid, een beetje pittig en zoet tegelijk
Ierse steak (250g ) gebakken in hoeveboter
Souvlaki’s met griekse salade en tzatziki

HOOFDGERECHTEN VIS

Zeetong “meunière” gebakken
Sliptong (3 stuks) “meunière” gebakken
Rog met hazelnootboter en kappertjes
Oostends vispannetje licht gegratineerd
Kabeljauwhaasje met geprakte aardappel, prei en hollandaise saus
Pasta mat scampi, zuiderse groentjes, tomaat en rode pesto
Bouillabaisse van vis en schaaldieren met rouille en toast

Extra


Sauzen
Natuur of peperroom of
champignonroom
Bearnaise of roquefort

Groenten

Gemengde salade
Warme groetnten
Appelmoes koud of warm


Aardappelgerechten

Frietjes, kroketten,
natuuraardappelen,
puree, pasta

Kindergerechten

Spaghetti met vleesballetjes en tomatensaus
Gepaneerde visfilet met salade en frietjes
Kinder videe / Kinder stoofvlees
Kinder steak natuur of champignon roomsaus
Frikandel met frietjes

In the mood voor asperges

Aspergeroomsoep
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges op Vlaamse wijze met grijze garnalen
Asperges met zalmcarpaccio en bieslookroom
Salade met witte en groene asperges,
cashewnoten, appel en sesamdressing
Kabeljauwhaasje met witte en groene asperges, hollandaise saus

OF LIEVER KREEFT

Huisgemaakte kroketjes van kreeft
Kreeftenroomsoep afgewerkt met cognac
Kreeft (550 g) “Belle Vue”
Kreeft (550g)in eigen nat met fijne groentensliertjes
Kreeft ( 550g) uit de oven met tomaatjes, look en olijfolie
Kreeft (550 g) op wijze van de chef
gegratineerd met fijne groentjes en Ganda ham
Bouillabaisse met Noordzeevis en ½ kreeft, rouille en toast

KREEFTMENU


Huisgemaakte kroketjes van kreeft
***
½ kreeft (1 bereiding naar keuze per tafel)
***
Sabayon met marsala